Onze dienstverlening

Administratie

Reken op ons bij het opstarten en het inboeken van uw (online)-administratie. Samen met u zetten we een betrouwbare administratie op die naadloos aansluit op de situatie binnen uw bedrijf. Daardoor weet u al in de eerste week van het nieuwe jaar hoe u het voorgaande jaar financieel heeft afgesloten. Uiteraard is het ook mogelijk om ons uw administratie en BTW-aangiften te laten verzorgen. Gewoon bij u op kantoor, of bij ons in Enschede.

Accountancy

Het samenstellen  van uw jaarrekening en tussentijdse overzichten vormen een belangrijk deel van ons werkterrein. Vanzelfsprekend hanteren wij daarbij de wettelijke richtlijnen alsmede de richtlijnen voor de jaarverslaggeving. Voordat wij uw jaarrekening gaan samenstellen  hebben wij vaak uw administratie al beoordeeld. De ervaring leert dat dit voor beide partijen prettig werkt; de meeste vragen en eventuele correcties zijn dan al voor de afsluiting van het jaar in uw administratie verwerkt. Twentaccount besteedt veel aandacht aan de analyse en toelichting van uw cijfers. Op basis van deze cijfers kunnen wij samen met u kijken naar ontwikkelingen en bijzonderheden.

Fiscaal

Twentaccount zorgt voor het tijdig indienen van uw fiscale aangiften en de controle van belastingaanslagen. Maak gebruik van onze kennis van fiscale zaken en laat ons voor u de meest aantrekkelijke weg uitstippelen; daarbij fiscale valkuilen vermijdend. Belasting betalen kunnen we niet altijd voorkomen, te veel betalen wel!

Het fiscale advies dat u van Twentaccount krijgt, is even praktisch als direct. Gedurende het jaar houden wij regelmatig contact met u; zo blijven we goed op de hoogte van uw privé en zakelijke situatie en kunnen wij u sneller van dienst zijn. Wij zéggen niet alleen ons persoonlijk bij uw zaak betrokken te voelen, wij zíjn het ook!

Bedrijfadvies

Heeft u het gevoel dat de bank niet met u meedenkt? Weet u precies waar al uw verzekeringspremies naar toe gaan? En waar ze voor bedoeld zijn? Hoe zeker is uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Waar gaat het heen met uw pensioen? Wenst u zichzelf nog meer personeel toe? Waar vindt u een opvolger voor uw bedrijf?

Een gesprek met de mensen van Twentaccount  kan in alle opzichten verhelderend werken. Wij zijn ondernemers, net als u. We weten waar de knelpunten liggen en kijken niet alleen naar de cijfers, maar vooral naar de mensen achter de cijfers.