Wij zijn
Twentaccount

Leer ons kennen

header_day_no_latarn
eric
alwin
annemarie
harm
foto leendert twentaccount-online
alette medewerker twentaccount-online
 • Twentaccount

 • Informatie

 • Eric Rave

 • Bedrijfsadviseur

 • Alwin Horck

 • Federatie belastingadviseur

 • Annamarie Baas-Deidda

 • Assistent accountant

 • Harm Schuurman

 • Assistent accountant

 • Leendert Smalbil

 • Assistent accountant

 • Alette van Ek

 • Huishoudelijke taken

We hebben onze naam destijds bewust gekozen. Twentaccount is een regionaal kantoor, met een echt Twents karakter. Dat vindt u terug in onze nuchtere en praktische aanpak; dat merkt u als we rond de tafel zitten en meedenken over het reilen en zeilen van uw onderneming. En dat ervaart u als we afspraken maken: u kunt gewoon op ons rekenen. Het merendeel van onze cliënten komt uit het midden- en kleinbedrijf; het zijn ondernemers in o.a. de vrije beroepen, de metaalnijverheid, detailhandel en groothandel.

Wij houden ons voornamelijk bezig met administratieve dienstverlening, het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale werkzaamheden en de daarbij behorende financiële adviezen.En als u een specialist nodig heeft, dan betrekken wij die er gewoon bij. Twentaccount opereert in een relatienetwerk van financieel adviseurs, (arbeids-)juristen en pensioen-deskundigen.

U wilt eens kennismaken? Bel even voor een afspraak of mail ons. Het Twentaccount-team bestaat uit 7 medewerkers. Een ingewikkelde hiërarchische structuur kennen we niet. Willen we ook niet.

 

Mijn naam is Eric Rave en mijn functie bij Twentaccount is bedrijfsadviseur. Ik ben geboren in 1965 en woon in Glanerbrug. In 1990 ben ik afgestudeerd aan de HEAO in Enschede en heb daarna in de avonduren mijn accountantsopleiding afgerond. Ik ben gestart bij een grote accountantsorganisatie, na 6 jaar overgestapt naar een klein regionaal accountantskantoor en vervolgens heb ik 6 jaar gewerkt bij een middelgroot Twents accountantskantoor. Mijn dagelijkse werk bij Twentaccount richt zich op jaarrekeningen en het verlenen van adviezen, daarnaast zit ik regelmatig bij cliënten voor overleg. Binnen Twentaccount ben ik verantwoordelijk voor de werkplanning en de interne financiële administratie. Ik ben een actief wandelaar en in mijn vrije tijd penningmeester bij een tafeltennisvereniging.

Mijn naam is Alwin Horck en ik ben als Register belastingadviseur verbonden aan Twentaccount. Ik ben geboren in 1963 en woon in Haaksbergen. Na het behalen van mijn HEAO-diploma heb ik in de avonduren de studie Federatie belastingadviseur afgerond. Na 10 jaar werkervaring bij een grote accountantsorganisatie en belasting-advieskantoor, heb ik de overstap gemaakt naar het zelfstandig ondernemersschap. Een hele uitdaging! Samen met Bert Hillen en Arnold ten Bokkel Huinink ben ik in 1992 gestart met het administratie- en belastingadvieskantoor Ten Bokkel Huinink c.s. Dit kantoor is de voorloper geweest van het huidige Twentaccount. Ik houd mij voornamelijk bezig met fiscale aangiften, geef fiscale adviezen en ik bespreek met cliënten hun jaarrekeningen. Tevens ben ik hier verantwoordelijk voor de automatisering en de fiscale vaktechniek. In mijn vrije tijd knutsel ik graag een beetje om het huis, ik hou van wielrennen en van lekker eten.’

Ik ben sinds 4 juni 2007 werkzaam bij Twentaccount als assistent accountant en houd mij voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen, controleren van administraties en het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzet-belasting. In ben geboren (1960) en getogen in Enschede, gehuwd en samen hebben wij een zoon. In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging CCV Sparta, doe aan aqua-power, houd ik van lezen, fietsen, lekker eten en op vakantie gaan. Ik ben elke dag werkzaam van 08.30 tot 12.30 uur.

 

Ik ben Harm Schuurman, geboren (1981) en getogen in Ootmarsum. Ik woon in Bathmen met mijn vriendin, jonge zoon en dochter. Ik ben sinds 1 maart 2011 werkzaam bij Twentaccount als assistent accountant. Voorheen heb ik circa 10 jaar in dezelfde functie gewerkt bij een landelijk accountantskantoor in Almelo. Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Twentaccount zijn voornamelijk het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en voor een aantal klanten het verzorgen van de salarisadministratie. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met mijn gezin en voetbal (FC Twente).

Ik ben Leendert Smalbil geboren in 1970 en woon nu in Apeldoorn. Voordat ik bij Twentaccount begon heb ik vijf jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt in het westen van het land. Sinds 1 januari 2006 werk ik bij Twentaccount als assistent accountant en houd ik mij voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, darten, snooker en computeren.

smalbil@twentaccount-online.nl

Ik ben Alette van Ek, geboren in 1965 en woon in Glanerbrug. Sinds 23 augustus 2004 werk ik bij Twentaccount. Ik houd het kantoor schoon en doe verder allerlei huishoudelijke taken op het kantoor. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn gezin te zijn, op vakantie te gaan en te knutselen met bloemen.