Testimonials

altop
marc_tempelman
schepers
Albert_van_winden
  • Chiel Berndsen

  • ALTOP

  • Marc Tempelman

  • Albers zonwering

  • Ab de Wit

  • Schepers gas

  • Albert van Winden

  • Communicatieadviseur

Hoe is Altop opgericht?

In 1998 opgericht als Teken-en Adviesburo Berndsen. Daarna gestaag uitgebouwd qua activiteiten en ondernemingen.

Wat doen de verschillende ondernemingen?

Altop Groep is specialist in industriële producten en projecten op het gebied van chemie, lucht, en (afval)water. De Altop Groep bestaat uit 3 bedrijven: Altop Kunststoftechniek, Altop International en Arveon.

Altop Kunststoftechniek levert complete technische oplossingen op het gebied van kunststof apparatenbouw en toepassingen in zeer uiteenlopende segmenten. Ze vervaardigen uit alle mogelijke kunststoffen opslagtanks, baden, doseerkasten, prefab leidingdelen en kunststof behuizingen. Altop levert altijd maatwerk: op het gebied van engineering, productie, montage, en onderhoud.

Altop International levert luchtbehandelingskasten, ventilatoren en bijbehorende units en accessoires. Intelligente oplossingen op maat, die zorgen voor schone lucht in verschillende sectoren. Altop International is exclusief dealer van Euroclima in Nederland.

Arveon is specialist op het gebied van innovatieve watertechniek. Ze handelen in producten als beluchters, afvalwaterpompunits, rioolgemalen, terugslagkleppen, muurdoorvoeren en glasvezelversterkt kunststof.

Wat maakt uw bedrijf onderscheidend?

Betrokken, innovatief, totaal-oplossing, flexibel, alles in eigen beheer, ontzorgen en volledige service.

Wat zijn de ambities?

Gestaag groeien, rendement verhogen, organisatiebreed de kwaliteit verhogen en de efficiency bewaken.

Nummer 1 worden in het marktsegment waar we actief zijn.

Wat zou de rol van een administratiekantoor moeten zijn?

De hoofdlijn bewaken en het ondersteunen van het financiële reilen en zeilen. Advies, groei mede managen en anticiperen op wet-en regelgeving. Daarnaast zorgen dat persoonlijke BV en privé maximaal geadviseerd worden.

Zou u Twentaccount aanbevelen bij andere ondernemers?

Jazeker, hun nuchtere en praktische aanpak werkt prettig, noodzakelijke kennis voor bedrijven als ons is aanwezig. Totaaltarief is goed.

 

Altop Kunststoftechniek foto website

Door wie is Albers opgericht?

Oorspronkelijk is het bedrijf opgericht door de familie  Albers. De huidige eigenaar , Marc Tempelman, heeft de onderneming in 2008 overgenomen en voortgezet

Wat doet Albers zonwering?

Vooral zonwering  en veranda’s voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast ook rolluiken en plisses.

Wat maakt uw bedrijf onderscheidend?

Onze uitstekende kwaliteit en service-nivo. Tevens flexibiliteit.

Wat zijn de ambities?

Zakelijk netwerk uitbouwen, wel groei maar niet te hard en groot.

Wat zou de rol van een administratiekantoor moeten zijn?

Deskundig, eerlijk en onafhankelijk advies. Verder de ondernemer scherp houden en waar nodig tegengas geven.

Zou u Twentaccount aanbevelen bij andere ondernemers?

Jazeker, door mijn ervaring met hen. Klein kantoor, rechtstreekse aanspreekpunten, deskundig en meedenkend.marc_full

Schepers Gas is opgericht door Schepers senior in 1960 aan de Willem de Clercqstraat in (Pathmos) Enschede. Ooit begonnen met de verkoop van gasflessen voor huishoudelijk gebruik.

Inmiddels is Schepers Gas uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van gas aan recreatie en industrie, ballonvaart en de aandrijving van heftrucks. Verder voorziet Schepers Gas metaalbedrijven en laboratoria van industriële gassen. Daarnaast leveren zij aan brandtrainingscentra en horeca Co2-koolzuurgas.

Het aantal personeel is 9

Wat maakt Schepers Gas onderscheidend?

Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons bedrijf hoog in het vaandel, dit maakt ons zo bijzonder. Wij zijn regionaal gericht, daardoor kunnen wij snelle service verlenen. Korte lijntjes, wij zitten dicht op de markt.

Welke kansen en uitdaging ziet u als ondernemer?

Uitbreiding van de markt. Stilstaan is geen optie.

Welke ambities hebt u voor de komende jaren?

Bedrijf beheersbaar verder uitbreiden. Het is een familiebedrijf, de zoon en de dochter zijn beide werkzaam in de onderneming. Het is mooi dat zij het bedrijf willen voortzetten

Welke rol zou Twentaccount moeten spelen bij het realiseren van uw ambities c.q. kansen?

Alwin Horck is voor mij een klankbord. Hij is iemand die goed met ons meedenkt en nieuwe ontwikkelingen in de markt aangeeft, waar wij ons vervolgens op kunnen richten. Samen kunnen wij inspelen op veranderingen. Twentaccount haalt ons de administratieve taken uit handen, de administratie blijft op orde en alles wordt in goede banen geleid. Twentaccount ontzorgt schepers gas met de administratie en de fiscale rompslomp en met de loonadministratie

Zou u Twentaccount aanbevelen bij anderen en waarom?

Jazeker, ik wil mensen om mij heen hebben die mijn taal spreken, de taal van een mkb-er (de grootste werkgever van Nederland). Er moet een click zijn. Twentaccount zijn mensen die met de beentjes op de grond blijven staan. Twentaccount en Schepers Gas passen bij elkaar, het sluit naadloos op elkaar aan. Twentaccount zijn gewone jongens met een brede kennis, laagdrempelig en van oorsprong een degelijk Twents kantoor. Ik beveel Twentaccount zeker aan bij collega-ondernemers. Wij hebben bij Twentaccount gewoon een goed gevoel!DSC_2652

Albert van Winden al meer dan 5 jaar een tevreden klant bij Twentaccount. Toen Albert van Winden van een groot accountantskantoor overstapte naar Twenteaccount merkte hij direct het verschil. ‘Vooral de persoonlijke aandacht, het deskundig advies, de snelheid en het ongevraagd meedenken wat financieel het beste voor mijn situatie was, viel direct op’. ‘Ik heb weliswaar geen groot bedrijf, maar een beheer BV waar onroerend goed in wordt beheerd en mijn adviesbureau is ondergebracht’ vervolgt hij, ‘maar absoluut geen grote finan-ciële deskundigheid. Dan is het fijn dat ik in Alwin Horck een partner heb gevonden die meedenkt en mij ontzorgt. Je wilt toch geen gezeur met de belastingdienst en aan de andere kant wil je ook niet dat je financiële kansen laat lopen. Twentaccount heeft mij altijd goed geholpen en mij van de juiste adviezen voorzien die nogal wat financieel voordeel hebben gebracht, waar ik zelf nooit was opgekomen’. Twentaccount is voor de heer Van Winden, oud directeur van oa. Twente Milieu NV, het bureau dat bij hem past en hem nooit voor financiële verrassingen stelt. ’Want daar heb ik echt een hekel aan’.

 

DSC_2659